Search

Slik velger du riktig eiendomsmegler!

Ikke gjør i de klassiske tabbene ved valg av eiendomsmegler. Her er tipsene du bør følge ved valg av eiendomsmegler.
Det er ikke gull alt som glitrer!


Å velge riktig megler kan utgjøre en veldig stor forskjell på boligsalget. Eiendom representerer den største delen av formuen til det Norske folk, og det er derfor særdeles viktig å velge den rette megleren til å formidle ditt boligsalg.


Det er dessverre ikke gull alt som glitrer, og grundig research og et godt og velinformert valg er viktig i en slik prosess. Det er meglerens person som påvirker salgsprosessen, ikke hvilket selskap vedkommende kommer fra. Sørg derfor for å finne det rette mennesket for deg og din bolig!


Våre råd er:

  • Ikke velg en megler som omsetter få boliger, det er ofte en årsak til akkurat det.

  • Ikke velg megler kun basert på prisvurdering. Her er det lett for feil megler å manipulere seg til et oppdrag.

  • Pris er ikke den viktigste faktoren ved valg av megler! Hvis du ved å velge rett megler betaler noen tusenlapper mer for oppdraget, men ender opp med en betydelig høyere salgssum, vil det ikke da ha vært et godt valg?

  • Ikke se deg blind på erfaring. En sulten megler er ofte ute etter å imponere, og vil i mange tilfeller gjøre det lille ekstra for å sikre at du får en best mulig opplevelse, og best mulig pris for din bolig.

  • Stol på magefølelsen!


Booi bistår deg gjerne med å finne rett eiendomsmegler for deg og din bolig. Samtidig kan vi sørge for at du får tilgang til flyttebyrå, flyttevask, håndverker mm. Det beste av alt, alle våre tjenester er gratis og uforpliktende!


Lykke til med boligsalget, hilsen oss i Booi!

23 views0 comments

©2019 by Booi.